Els bars i restaurants de Sant Cugat demanen prioritat per tenir lloc a les places per Festa Major

El Gremi de Restauradors admet que tot i que s'han omplert a vessar els quatre dies, recapten més diners durant les festes de Nadal


  • Comparteix:

Els bars i restaurants de les places de Sant Cugat s'han omplert a vessar per Festa Major / Foto: Ajuntament

Els bars i restaurants de les places de Sant Cugat s'han omplert a vessar per Festa Major / Foto: Ajuntament

La Festa Major és un dels esdeveniments que més ciutadans treu al carrer i això també es nota en la restauració. Des del Gremi de Restauració de Sant Cugat es mostren satisfets de veure els bars, restaurants i terrasses plenes els quatre dies de la festa grossa, tot i que admeten que fan més calaix els dies de Nadal. A petició de l'Ajuntament, aquesta setmana s'han reunit amb el govern i els han proposat algunes millores de cara a pròximes edicions.

Entre les millores, el president del Gremi, Roger Messeguer, destaca que "un dels punts claus és que a les places on hi ha esdeveniments, hi hagi prioritat per als restauradors locals".

L'èxit dels food trucks

Messeguer exposa que la plaça d'Octavià se'n veu molt beneficiada en ser un punt neuràlgic de la Festa Major, però que la satisfacció es reparteix per tota la ciutat. Alhora, comenta que els establiments de menjar ràpid tenen més èxit que no pas els restaurants. "Per Festa Major, la gent va més a food tracks i consumeix aquest tipus de producte abans que a entaular-se", detalla.

Concerts més potents

Per altra banda, des del Gremi també demanen que hi hagi una programació més completa, amb caps de cartell més importants, per tal d'atraure més públic de fora de la ciutat.


Roger Messeguer

Un dels punts claus ha sigut que a les places on hi ha esdeveniments, hi hagi prioritat pels restauradors locals. És bàsic que la Festa Major de Sant Cugat estigui formada per la gent de Sant Cugat. Si ve gent de fora, benvinguts, però que estigui formada pel poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.