La periodista santcugatenca Marina Romero salta a la televisió amb el 'Més 3/24'

Romero Prades substituirà Xavier Grasset en aquest espai d'actualitat al canal d'informació de 3Cat

Imatge d'arxiu de Marina Romero / Foto: CCMA (Jordi Ramoneda)

Societat

Publicat avui, a les 13:59 per Anna González

La periodista santcugatenca Marina Romero conduirà el programa 'Més 3/24' la pròxima temporada. Ho fa en substitució de Xavier Grasset, que assumirà a partir de setembre les tardes de TV3. Romero Prades fa així el salt de Catalunya Ràdio a la televisió (3/24), on estarà al capdavant de l'espai d'actualitat de dilluns a divendres, segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El programa canvia de cara, però es mantindrà com un espai d'actualitat amb l'anàlisi, reflexió i entrevistes en profunditat per acostar als espectadors les claus informatives del dia.

La també presidenta del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia canvia així la ràdio pública; on ha estat al capdavant d''El Matí de Catalunya Ràdio' durant els estius i la baixa de paternitat de Ricard Ustrell; per la televisió.

No és la primera vegada que Marina Romero presenta un programa televisiu, ja que va estar al capdavant de 'País Km 0' de La Xarxa. De fet, la seva trajectòria, que es va iniciar a Cugat Mèdia, l'ha portat per diversos mitjans, però ha estat especialment vinculada a Catalunya Ràdio.