Els Patges Reials fan parada a Sant Cugat

Els més petits podran fer entrega de la seva carta per a Ses Majestats


  • Comparteix:

Els Patges Reials visiten Sant Cugat / Foto: Localpres

Els Patges Reials visiten Sant Cugat / Foto: Localpres

Queden dos dies per una de les nits més màgiques de l'any i els Reis Mags d'Orient ja estan de camí a Sant Cugat. Tot i així i perquè cap nen i nena es quedi sense poder entregar la seva carta als Reis, diversos patges i patgesses arriben aquest divendres a la ciutat per visitar el centre i tots els barris i districtes.

Sant Cugat
Aquest divendres, un Patge Reial estarà al Mercat Torreblanca d'onze a dues del matí i de cinc a vuit del vespre per recollir les cartes dels nens i nenes per a Ses Majestats.

El barri del Monestir - Sant Francesc rebrà la visita de la Patgessa Reial que s'instal·larà a la plaça d'en Coll de cinc a set de la tarda. Un cop hagin entregat la seva carta, els més petits podran gaudir de xocolata calenta.

Volpelleres
La plaça de les Rabassaires rep aquest divendres la visita del Patge Reial a partir de les cinc de la tarda. A més de recollir cartes també s'oferirà una xocolatada per a tothom i, tot plegat, s'acompanyarà amb música.

Mira-sol
Un Patge Reial arribarà aquest divendres al Mira-sol Centre per recollir la carta per als Reis Mags entre dos quarts de sis i vuit de la tarda. Abans, però, els nens i nenes podran participar en un taller per escriure la carta.

Valldoreix
La Seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, a la Rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, 18; rep la visita del Patge Reial. La cita serà aquest divendres i dissabte de dos quarts de sis a vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.