El pregó de les Planes reivindica el teixit esportiu del barri i anima a 'impulsar-lo de nou'

Els fundadors de les primeres entitats esportives demanen crear nous equips i 'aprofitar l'Espai Pere Grau'


Temes relacionats

La Festa Major de les Planes torna aquest cap de setmana amb una aposta per activitats en família ( 2/set/19)


  • Comparteix:

Tret de sortida aquest divendres a la Festa Major de les Planes amb un pregó que ha reivindicat les primeres entitats esportives del barri, ara ja disoltes, i ha animat els planencs a impulsar de nou el teixit esportiu al districte. Els pregoners, fundadors dels primers equips esportius de la zona, han demanat als planencs formar nous equips i aprofitar zones esportives com l'Espai Pere Grau, on s'ha fet el pregó. 'Hem d'organitzar-nos', ha reivindicat un dels pregoners, Mariano Cruz, durant el discurs que ha compartit amb la resta de pregoners, Francisca Martín i Critòbal Melero.

El pregó també ha comptat amb l'alcaldessa, Mireia Ingla, que agraït als pregoners la feina feta durant tots aquests anys al districte a àmbit esportiu i s'ha compromès a continuar treballant pel barri: 'Sou un indret ple de persones lluitadores, teniu el compromís d'aquest govern que seguirem atenent les demandes de la zona', i ha posat d'exemple qüestions com el soterrament de les línies d'alta tensió o l'arranjament del clavegueram. En acabar el discurs, Ingla els ha fet entrega dels tradicionals obsequis.

La Festa Major de les Planes continuarà aquest cap de setmana amb una programació que aposta per a les activitats en família. L'Espai Pere Grau, el Casal de les Planes i la plaça del Coll de la Creu d'en Blau tornaran a centralitzar un programa que enguany vol que famílies i fills puguin viure junts la gresca, especialment aquest dissabte amb activitats com una gimcana d'inflables, un laser tag i un Escape Room, a més de la tradicional botifarrada.















Mariano Cruz

Seria molt important que muntéssim una entitat esportiva aprofitant l'Espai Pere Grau que tenim.

Mireia Ingla

Continueu tan reivindicatius com sempre. Encara hi ha moltes coses per fer i no ens n'oblidem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.