Sol i Aire s'acomiada de la Festa Major amb el dinar popular i una guerra d'aigua

El barri posa el punt final a la celebració dels 25 anys de la festa grossa


  • Comparteix:

La Festa Major de Sol i Aire ha posat el punt final aquest diumenge amb la jornada estrella de la celebració. Els veïns del barri santcugatenc han pogut gaudir un any més de les pràctiques del grup d'Autoprotecció, que s'ha acabat convertint en una autèntica guerra d'aigua davant el local de l'Associació de veïns i propietaris. Amb una meteorologia molt més favorable que dissabte, el barri ha gaudit d'un dia germanor i cohesió veïnal en una jornada on també s'ha celebrat una gimcana naturalista. La cita, com és habitual, ha conclòs amb el tradicional dinar popular.

D'aquesta manera, i durant tres dies, més d'una cinquantena de persones ha fet pinya en el 25è aniversari de la festa grossa de Sol i Aire. El president del Grup d'Autoprotecció i vicepresident de l'Associació de Veïns i Propietaris, Manel Soler, s'ha mostrat molt satisfet amb el transcurs de la celebració i per haver aconseguit complir l'objectiu de portar els cinc alcaldes i alcaldesses que han viscut la Festa Major de Sol i Aire.

Tot plegat en una celebració que va donar el tret de sortida divendres amb una projecció d'imatges històriques del barri i que va comptar amb la presència de Joan Aymerich, Lluís Recoder, Mercè Conesa, Carmela Fortuny i Mireia Ingla, els alcaldes i alcaldesses de la ciutat dels últims anys. L'alcaldessa actual, Mireia Ingla, ha reconegut la tasca que s'ha fet des del consistori i s'ha compromès a seguir donant suport als veïns del barri i aconseguir que la Generalitat aprovi un pla especial per dotar de protecció l'entorn de Sol i Aire. Dissabte va ser el torn dels jocs de taula i la xocolatada per a tothom. Dues activitats que es van avançar per la previsió d'una pluja que finalment no va acabar caient.

Amb aquesta darrera jornada de la Festa Major, Sol i Aire tanca el capítol del primer quart de segle de celebració i comença a preparar-se per, com a mínim, complir 25 anys més.






Manel Soler

Estem molt contents perquè hem pogut complir amb l'objectiu de portar tots els alcaldes que han viscut la nostra Festa Major.

Mireia Ingla

És un reconeixement a tota la tasca de l'Ajuntament. Seguirem donant suport al veïns i demanarem a la Generalitat que aprovi el pla de protecció especial per protegir l'entorn de Sol i Aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.