Consells per assistir a la manifestació de la Diada de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge de la manifestació de Barcelona de l'any passat

Imatge de la manifestació de Barcelona de l'any passat

Protecció Civil de la Generalitat demana a la ciutadania que programi l'arribada a la concentració d'aquest dilluns a Barcelona amb antelació i amb transport públic. L'objectiu és evitar aglomeracions en les estacions de tren i de metro, ja que a partir de les tres de la tarda es tallarà la circulació de vehicles a l'espai que ha d'ocupar la manifestació. També ha activat de forma preventiva el pla PROCICAT per la previsió d'un acte massiu.

Consells
- Mantenir la calma en tot moment, seguir les indicacions del personal de seguretat i desplaçar-se de manera ordenada i respectuosa.
- Portar roba i calçat còmodes, hidratar-se, tenir cura de les pròpies pertinences i no deixar-se oblidades o desateses per evitar situacions de confusió.
- Si s'assisteix a l'acte en grup, cal acordar un punt de trobada fora de la zona de la manifestació i si s'hi va amb nens cal portar-los a coll o de la mà i identificats amb una polsera o targeta visible amb les dades personals i de contacte de familiars.

El govern també fa una crida per un ús racional del telèfon mòbil per minimitzar un possible col·lapse de la xarxa. Es recomana reduir l'ús d'imatges o materials audiovisuals enviats a través de la xarxa mòbil, intentar evitar les trucades i comunicar-se mitjançant missatges de text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.