Activitats per a tothom aquest dissabte de Festa Major a la Floresta


  • Comparteix:

Baixada d'andròmines d'una edició passada de la festa major de la Floresta

Baixada d'andròmines d'una edició passada de la festa major de la Floresta

La Festa Major de la Floresta comença avui l'últim cap de setmana de celebració amb activitats per a tothom. A les deu del matí es celebraran partides simultànies d'escacs a la plaça de Miquel Ros i, a les dotze, l'artista Xumo Nunjo presentarà l'espectacle per a infants 'Kalimba' a les pistes poliesportives. Al mateix espai, es farà la 24a trobada de paelleres i paellers a les dues de la tarda.

Ja després de dinar, a les quatre de la tarda, hi haurà ballaruca per a tots amenitzada per Anna i Sandrine a les pistes esportives del barri. A dos quarts de set, tindrà lloc la 5a baixada d'andròmines de la Floresta, que farà un recorregut des de l'avinguda de Verge Montserrat fins la baixada de Can Llobet.

A partir de les vuit del vespre, hi haurà diferents actuacions musicals a la plaça de Miquel Ros a càrrec de Flamenco&Rumba, Rafa Espinosa i Edgal L. Platon i cia. Finalment, d'onze de la nit a quatre de la matinada, hi haurà actuacions amb els grups Los Promiscuos del Son i Dj's Femme a les pistes poliesportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.