Més de 6.000 euros en premis i un aforament gairebé complet consoliden el Quinto de Nadal a Sant Cugat


  • Comparteix:

La 13a edició del Quinto de Nadal, organitzat per Cal Temerari, bat rècord i reparteix 8.200 euros en premis i, a més, aconsegueix una mitjana d'ocupació del 80% de les 482 cadires que hi ha disponibles al pav 2. De fet, en alguns moments del dia de Nadal i de Sant Esteve va estar prop d'arribar al màxim d'aforament permès de l'equipament, motiu pel qual l'organització buscarà solucions de cara a l'any vinent per evitar que aquesta situació pugui produir-se. Enguany, a més, s'ha entregat el pot més gran fins al moment, de 350 euros.

Milers de persones s'han sumat a cantar les rimes dels lloros i cotorres i, a més, han tingut l'oportunitat d'invertar-ne de noves, amb un concurs a través de Twitter on es podien guanyar dues entrades per la Festa de Cap d'Any que organitza Cal Temerari al pav 2. Els Gausacs, a través del seu perfil a la xarxa social, es van endur el premi amb la rima 'El tercer, casteller, el 5d8 plantaré, a la primera descarregaré!'

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri ha posat en valor l'increment d'assistents respecte a la celebració de les edicions anteriors.

Julià Mestieri

L'assistència s'ha incrementat en un 50%, de fet, vam estar a punt de tancar el pav 2 per arribar al límit de l'aforament. És una assitència inèdita, des de la primera hora ja hi havia cues.


Minut de silenci
La sessió d'aquest dilluns, a més, ha dedicat un minut de silenci per mostrar rebuig a la mort d'Alan, el noi de Rubí que es va suïcidar dijous passat després d'haver patit presumptament un cas d'assetjament escolar per la seva transexualitat.

Cap d'any
Cal Temerari també organitza al pav 2 la tradicional Festa de Cap d'Any, d'una a sis de la matinada. Les entrades per a la trobada, dirigida als majors de 18 anys, es poden adquirir al mateix espai autogestionat, al Casal TorreBlanca i a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.