Paco Torreblanca
Sí que hi ha tradició, sobretot de pastes tradicionals. Hi ha 140 propostes. Mai s'havia donat una resposta tan massiva a un concurs com aquest.
El redactor en cap de la revista 'Dulcypas', Jaume Cot, també veu com un èxit la convocatòria del certamen, que considera un estímul perquè els professionals de la rebosteria puguin reivindicar el seu ofici.
Francesc Cot
No ens esperàvem una resposta tan considerable. El concurs crea un estímul als professionals de les pastes de te que volen reivindicar el seu ofici.
El jurat del premi ha estat format per 10 professionals de la rebosteria com Paco Torreblanca, Olivier Fernández, Enric Navarro i el propietari de la pastisseria santcugatenca Dolç, Yann Duytsche, entre d'altres. Per valorar quina és la millor pasta, han tingut en compte criteris de sabor, textura, aspecte i originalitat.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.