L'art se suma als actes del Dia de la Dona a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma del film 'La sal de la Tierra', que es visualitzarà al districte de La Floresta

Fotograma del film 'La sal de la Tierra', que es visualitzarà al districte de La Floresta

Diferents projectes artístics s'impliquen aquest divendres per commemorar el Dia de la Dona Treballadora a la ciutat. Una exposició de tapissos, una de ceràmica, un concert de poemes musicats i una activitat de cinefòrum a la Floresta són les diferents propostes que posaran de relleu el paper de la dona a la societat.

La cultura enforteix aquest divendres la commemoració del Dia Internacional de la Dona a Sant Cugat. El Museu de Tapís Contemporani, la galeria Dterra, juntament amb la Casa de Cultura i diferents entitats de la Floresta, se sumen a la iniciativa.

El Museu del Tapís Contemporani i la galeria Dterra inauguren dues exposicions amb veu femenina. La mostra del tapís, situada a la Casa Aymat, obre a dos quarts de vuit del vespre l'exposició de tapissos creats per l'artista Rosario Galifa. Més tard, a les vuit del vespre, la galeria Dterra dóna el tret de sortida a la mostra escultòrica de la ceramista Rafaela Pareja, que porta per títol 'Orgánicas'. La mateixa artista oferirà un curs pràctic sobre la porcellana de paper a la seu de la galeria el 17, 18 i 19 d'abril.

La Floresta també s'implica a la jornada feminista amb el setè art, el cinema. La sala UREF acull, a dos quarts de nou del vespre, la projecció de la pel·lícula 'La sal de la Tierra', de Hebert Biberman, que narra l'emancipació laboral de les dones obreres a Mèxic durant els anys 50. L'acte acabarà amb un debat sobre el film.

La música se suma a la jornada amb les notes del cantautor santcugatenc Pere Codó, que farà un concert de poesia musicada a les nou del vespre a la Casa de Cultura. L'organitza l'associació Noestassola, que treballa per eradicar la violència de gènere, i té un preu de dos euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.