El festival Petits! Grans! Llibres! arrenca una de les seves edicions més 'especials'


  • Comparteix:

El festival Petits! Grans! Llibres! ha donat aquest divendres el tret de sortida oficial a la 5a edició, una de les més 'especials' segons l'organització, ja que es presenta com una iniciativa plenament consolidada i coincideix amb el 10è aniversari de l'Institut de la Infància. El festival ha arrencat amb la màgia de la companyia del Mag Edgard i la música dels alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix.

Les visites escolars i per a estudiants d'educació han arrencat l'activitat d'aquesta 5a edició del festival, però la celebració ha arribat amb un acte obert a tota la ciutadania. En aquest cas, els protagonistes han estat, a més dels nens, la companyia del Mag Edgard i els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix. Música i màgia per a la inauguració d'un festival, que segons la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, és molt especial.

Verónica Bronstein

Ho té tot d'especial. Comencem a veure que tot allò que eren somnis i filosofia ara són resultats.


En el mateix sentit, la regidora de Promoció de la Ciutat, Joana Barbany, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa per al municipi.

Joana Barbany

És un orgull per a la ciutat disposar d'actititats com aquesta. És un espai on innovar i gaudir, n'estem encantats.


Les activitats del cap de setmana
Durant tot el cap de setmana s'oferiran d'onze del matí a sis de la tarda més de 40 activitats per a tota la família al Bosc dels llibres així com dues exposicions: 'Drawing Stories' i 'Exposició per a ulls curiosos' que commemora els 10 anys de l'Institut de la Infància i els cinc anys de Petits! Grans! Llibres! a Sant Cugat.

També seguirà el programa per a educadors i professionals amb un monogràfic sobre el poder de la literatura infantil dissabte i un taller experimental diumenge.

Aquest dissabte hi haurà diferents tallers tant per nens de zero a tres anys, com a partir de quatre i sis i tota la família. També es faran diversos concerts com ara 'La media luna se va de viaje' de Susu. Des d'un quart de dotze i durant tot el matí, Cugat.cat gravarà un videoclip de 'La masovera se'n va al mercat ' amb la participació dels nens. Cada 30 minuts hi haurà marató de contacontes

Aquest diumenge els concerts i tallers per a tots els membres de la família, també tenen un paper important amb tallers com 'El claustre s'inspira' i el taller de creació 'La caputxeta vermella' i concerts com ara 'Rolf & Flor en el Círculo Polar' a mans de Pinker Tones o el concert de Noè Rivas. Es representaran 'Stories From Around the world' en anglès i altres espectacles

Les entrades per al programa familiar és podran comprar a les taquilles del festival el mateix dia o anticipadament amb un 10% descompte a Petit BCN. Els preus són de set euros tant per adult com per nen, les famílies amb quatre integrants i carnet de família nombrosa han de pagar 24 euros. Els infants de zero a tres anys i els socis del Club Super 3 poden entrar de manera gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.