La CUP es marca un 'posicionament caut' sobre la candidatura de Cortés a l'EMD 'per acabar de lligar elements més de fons'

El regidor Marco Simarro considera que a l'acte de presentació de la candidatura el veïnat havia de tenir més protagonisme


Temes relacionats

Juanjo Cortés, candidat de les esquerres de Valldoreix a la presidència de l'EMD (24/mai/22)


  • Comparteix:

El regidor de la CUP-PC Marco Simarro en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El regidor de la CUP-PC Marco Simarro en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La CUP deixa la porta oberta a donar suport a la candidatura progressista de l'historiador Juanjo Cortés per ser presidenciable de l'EMD. 'Ens agrada ser més cauts', ha dit aquest dimecres a la tertúlia política de Cugat Mèdia el regidor cupaire Marco Simarro, que ha recordat que encara queda un any per als comicis. Durant aquest període, ha explicat, la seva formació vol abordar qüestions 'de fons' i 'programàtiques'.

Simarro, això sí, ha celebrat que es plantegi "una alternativa en termes d'esquerres" a l'actual president, Josep Puig. "És imperiós higienitzar democràticament l'EMD, fa molts anys que allò no funciona bé, sinó de forma massa opaca", ha reflexionat el regidor. La CUP no va participar a l'acte de presentació de la candidatura de Cortés d'aquest dimecres, però això no vol dir, ha explicat Simarro, que el partit hagi estat "al marge de les converses que hi ha hagut en aquest espai d'esquerres".

El regidor de la CUP-PC també s'ha mostrat crític amb la presentació d'aquest dimecres i ha suggerit que a la foto, qui hauria d'haver estat en primer terme era el veïnat de la vila, no els polítics. En aquest sentit, ha apuntat que Juanjo Cortés és "el candidat que aconsegueix unificar les diferents sensibilitats" que hi ha Valldoreix.


Marco Simarro

No hem sortit a la foto, però també és veritat no estempts de les converses que hi ha hagut. Ens agrada ser més cauts, parlar de fons, de qüestions programàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.