Mayor Zaragoza: 'Si incorporéssim el concepte d'igual dignitat humana el món canviaria'

Cultura

Publicat el 2/oct/09 per Anna Bernadó / Cristina Solias

L'exdirector general de la Unesco Federico Mayor Zaragoza ha assegurat que el món canviaria si la societat incorporés el concepte 'd'igual dignitat humana' inclòs als objectius fundacionals de la Unesco. Mayor Zaragoza ha fet aquestes declaracions aquest divendres a l'Arxiu Nacional (ACN) durant la ponència que ha inaugurat el curs dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat.

Federico Mayor Zaragoza ha explicat que els objectius fundacionals de la Unesco tenen vigència avui dia i n'ha destacat el concepte que ell considera més important.

Federico Mayor Zaragoza

El concepte de la igual dignitat humana ens diu que tots som iguals en dignitat. Si fóssim capaços d'incorporar això el món canviaria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'exdirector general de la Unesco ha reconegut que la situació ha canviat al món des de la redacció dels objectius fundacionals, però creu que encara estem molt lluny de viure d'una manera harmoniosa.

Federico Mayor Zaragoza

Encara hi ha unes diferències terribles, gent que té de tot i vol més i gent que no té res.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Mayor Zaragoza ha elogiat la tasca dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ja que creu que actuen i no fan d'espectadors a la societat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presidit la conferència, mentre que el doctor Joan Nicolau ha presentat Federico Mayor Zaragoza.