El Lumínic es consolida com un espai de reflexió i de diàleg amb la ciutat

L'organització qualifica d'"èxit" la cinquena edició del festival de fotografia, que ha durat un mes i mig


  • Comparteix:

Una de les exposicions del festival Lumínic / Foto: Cugat Mèdia

Una de les exposicions del festival Lumínic / Foto: Cugat Mèdia

El festival de fotografia d'autor Lumínic ha tancat aquest diumenge la cinquena edició. Durant un mes i mig, 14 espais de la ciutat han acollit exposicions, xerrades, tallers i més propostes. Des de l'organització, Bernat Millet i Amanda Bernal han qualificat la iniciativa d''èxit' i subratlla, sobretot, el diàleg que s'ha propiciat entre l'art i els diferents espais patrimonials de la ciutat. El mercat de venda de fotografies, les exposicions de fotògrafs internacionals i les visites guiades són algunes de les iniciatives que han tingut un retorn més positiu, segons els responsables del festival.

"Els tallers creatius en espais patrimonials permeten dialogar amb la ciutat d'una forma creativa", ha celebrat Bernal. També ha posat en valor la col·laboració amb centres educatius com l'Escola d'Art o l'Institut Leonardo. Per la seva banda, Millet ha agraït la col·laboració a les administracions implicades: l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, la Generalitat i la Diputació. També ha celebrat la col·laboració amb el concessionari Skoda de la ciutat, que s'ha sumat al circuit expositiu del Lumínic.




Amanda Bernal

Aquests tallers s'han fet en espais patrimonials de la ciutat. És una forma de dialogar amb la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.