Els Gausacs marxen de vacances amb la clàssica de 8 a la butxaca

Els Castellers de Sant Cugat segueixen progressant per descarregar el 2 de 8 amb folre aquesta temporada


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat, en el moment que l'enxaneta ha coronat el 3 de 8 / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat, en el moment que l'enxaneta ha coronat el 3 de 8 / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat tanquen la temporada d'estiu amb la confiança que tenen la capacitat més que demostrada de descarregar la clàssica de 8. Ho han posat de manifest aquest dissabte, en la Diada de la Llotgeta, on han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7. 'Estem molt satisfets amb aquest tram final', ha celebrat el cap de colla, Santi Pie (Drogo). Ha admès, però, que es queden amb 'l'espineta' de no haver pogut completat el 2 de 8 amb folre. Ara bé, els Gausacs treballen per poder descarregar aquesta figura a la represa de la temporada, després de les vacances d'estiu.



Les bones sensacions estan refermades pels resultats a plaça, però van més enllà. "Hem tingut capacitat de guanyar gent i hem omplert la Sala Canigó", ha subratllat Drogo, tot posant en valor que la colla està aconseguint nous membres.

La Diada de la Llotgeta ha tintat de verd aquest espai a les portes de l'Església del Monestir. La colla santcugatenca s'ha acompanyat dels Castellers de Sabadell i dels de Mollet. Els saballuts han descarregat el 4 de 8, el 2 de 7 i el 5 de 7; i els del Vallès Oriental han descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6.


Santi Pie

Estem molts satisfets amb aquest tram abans de la parada d'estiu. Hem passejat molts castells de 8. Hem tingut capacitat de portar gent i hem omplert la sala Canigó. I això s'ha notat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.