Carme Elias dilluns diu adeu als escenaris interpretant la Rita Hayworth de l'últim llibre de Víctor Alexandre

L'obra 'Jo no volia ser Rita Hayworth' s'escenificarà amb una lectura dramatitzada en una única funció al Teatre Akademia en el marc del Festival Grec


  • Comparteix:

L'actriu Carme Elias i l'autor de l'obra, el santcugatenc Víctor Alexandre / Foto: cedida

L'actriu Carme Elias i l'autor de l'obra, el santcugatenc Víctor Alexandre / Foto: cedida

Aquest dilluns 8 de juliol el Teatre Akadèmia de Barcelona acollirà l'única funció de la lectura dramatitzada de l'obra de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre 'Jo no volia ser Rita Hayworth', interpretada per l'actriu Carme Elias, en el que serà el seu comiat dels escenaris. L'obra ha captat l'atenció del públic i les entrades es van exhaurir poques hores després de posar-se a la venda. La representació es fa en el marc del Festival Grec i se centra en l'etapa final de l'actriu nord-americana i indaga sobre la seva vida darrere la pantalla gran.

L'obra serà interpretada per l'actriu Carme Elias, diagnosticada d'Alzheimer, malaltia que també va patir la mateixa Hayworth. D'aquesta manera es va decidir fer-ne una lectura dramatitzada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.