L'alcalde celebra la participació en una festa major que ha resistit les retallades

Vallès obre la porta a seguir incrementant el nombre de participants en el Concurs d'Arrossos


  • Comparteix:

Una de les activitats de la Festa Major / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una de les activitats de la Festa Major / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

'No ha punxat res'. Així ha celebrat l'alcalde, Josep Maria Vallès, el transcurs de la Festa Major de Sant Cugat 2024, de la qual ha destacat la participació elevada en la majoria d'activitats del programa. 'Hi havia gent a tot arreu, també als escenaris nous', ha dit. En aquest sentit, ha subratllat la participació d'unes 5.000 persones al Concurs d'Arrossos d'aquest diumenge i ha obert la porta a incrementar el nombre d'inscripcions de cara a les properes edicions. Això sí, creu que això s'ha de fer 'a poc a poc'.

La gresca arribava marcada per les retallades en el pressupost en cultura. Tot i això, Vallès considera que "no s'ha notat". Ara bé, l'alcalde ha refermat la intenció de l'executiu local per recuperar els diners per a aquest àmbit.

Vallès té clar quin és el valor de la festa grossa de Sant Cugat, en comparació amb les dels municipis veïns de Rubí i Terrassa, que aposten per caps de cartell més cridaners. "És una festa major amb essència de poble, realitzada per les entitats, i l'Ajuntament les acompanya", ha reflexionat. En aquest sentit, creu que "potser no cal que vingui ningú de fora a participar-hi" perquè "és per a la gent de Sant Cugat".

Quant a la seguretat durant les quatre jornades de gresca, l'alcalde ha assegurat que no s'ha produït cap incidència extraordinària.


Josep Maria Vallès

El secret de la Festa Major de Sant Cugat és que és de poble. Hi participa el poble. És per a la gent de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.