Els titelles s'instal·len tot el cap de setmana a Sant Cugat

La companyia Invisible Titelles ha donat el tret de sortida a la 7a Mostra de Titelles de Can Ninot


  • Comparteix:

Arrenca a Sant Cugat un cap de setmana dedicat als titelles. La companyia Invisible Titelles ha inaugurat la setena Mostra de Titelles de Can Ninot amb 'La veritable història del rei que tenia el nas vermell'. L'obra, que s'ha traslladat de la plaça de l'Om a la Casa de Cultura a causa del vent, es desenvolupa en el taulell d'una taverna un xic especial, en la qual un taverner explica a la mainada aquest conte medieval sobre un rei que bevia massa vi. A banda d'aquest, hi ha programats una desena d'espectacles titellaires al llarg de tot el cap de setmana que es podran veure a Can Ninot, a la Unió i a la plaça de l'Om.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA

La mostra d'enguany compta amb companyies locals, com Hilarilar Marionetas, i també internacionals, com els brasilers Pia Fraus, que han inaugurat la programació aquest divendres. La clausura anirà a càrrec de la companyia Gecko con botas, procedent d'Indonèsia, que actuarà, diumenge, a La Unió.

Pel que fa als preus, les exhibicions a la plaça de l'Om són per a tots els públics d'entrada és lliure. En la resta de casos, les localitats tenen un preu de 7,5 euros, excepte per als infants menors de 18 mesos, que poden assistir gratuïtament. Ara bé, hi ha excepcions: els dos espectacles per a infants de zero a tres anys seran d'entrada lliure per als menors de nou mesos d'edat.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de Can Ninot. Només es podran comprar a taquilla si queden entrades una hora abans que comenci l'espectacle i s'hauran de pagar en efectiu.

Programació 7a Mostra de Titelles

Programació 7a Mostra de Titelles / Foto: Foto: Can Ninot




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.