Manel dóna el tret de sortida al Petits Camaleons amb el concert inaugural

Manel torna a Sant Cugat per obrir el Petits Camaleons / Foto: Kiku Piñol

Cultura

Publicat el 29/set/17 per Albert Prat / Jm Fernández

Manel dóna aquest divendres el tret de sortida al festival de música infantil Petits Camaleons amb el concert inaugural. Serà la segona vegada que el grup format per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé visita el festival i hi presentaran el seu últim treball, 'Jo competeixo', en un concert que començarà a les nou del vespre al Teatre-Auditori. Es tracta del primer disc que la banda enregistra amb un productor, un fet que els ha ajudat a redefinir el seu so amb matisos electrònics. El concert durarà una hora i mitja.

Una de les novetats d'enguany és que el festival ampliarà les activitats dirigides a infants de zero a tres anys amb el Jardí dels Camaleons, on s'han programat espectacles d'arts escèniques. La previsió d'aquesta edició dels Petits Camaleons és arribar als 7.000 espectadors, un miler més que l'any passat.

Entre les noves propostes hi destaquen concerts com els de Roleguita & Boqueron, Toni Xuclà i Xiula.

La iniciativa vol descobrir nous artistes al públic santcugatenc com Agnès & The Pèpits, Esther Condal, Jorge Da Rocha, la santcugatenca Pavvla i La Cris i els grups musicals Cybee, Coriolà, Projecte Mut o Roba Estesa, entre d'altres.

Tampoc no hi faltarà la música d'arrel amb les actuacions de Maio de Sal, Root66, Pele Macleod, el folk de La Puça Diatònica, Marcel Casellas Trio o la Balkan Paradise Orchestra.

Els que tinguin ganes de saltar i ballar ho podran fer al ritme de la Batuescola de Sant Cugat, amb l'espectacle de la Karaokes Band Kids, el swing de Three Cool Cats, el moviment de Les Absentes, la festa i diversió de Bonobos, La Bambula, Xeic!, els ja coneguts Heavy per Xics o la Fundación Tony Manero.

El concurs Petits Talents que organitza Cugat.cat, la Carpa Solidària amb ONG infantils i l'espai de restauració i 'food-tracks', completen la sisena edició del Petits Camaleons.