Última setmana per participar al concurs Petits Talents


  • Comparteix:

Una de les participants a una edició anterior

Una de les participants a una edició anterior

Compte enrere per inscriure's a la 4a edició del concurs Petits Talents de Cugat.cat per donar a infants i joves de tres a 16 anys l'oportunitat de mostrar les seves habilitats musicals al festival Petits Camaleons. El termini de presentació acaba dimecres de la setmana que ve i els interessats han d'enviar la seva actuació en un vídeo de dos minuts de durada màxima a l'adreça petitstalents@cugat.cat a través del sistema WeTransfer.

Els interessats han d'enviar una gravació amb la proposta musical que presentaran, en cas de ser seleccionats, al Petits Talents. El concurs està obert a interpretacions musicals i vocals d'un sol infant o d'un grup de fins a tres persones.

Cada participant només pot presentar una proposta. Amb l'actuació cal adjuntar tota la informació del tema escollit, és a dir, especificar el nom i si es tracta d'un tema propi o d'una versió. A més, cal indicar les necessitats tècniques per a l'actuació en directe.

També cal adjuntar escanejada l'autorització dels drets d'imatge dels menors que permet publicar les actuacions a Cugat.cat i al DVD de la botiga.

Les bases completes del concurs estan disponibles al blog del Petits Talents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.