Els cinemes de Sant Cugat comencen l'any amb quatre estrenes

Un moment del film 'Steve Jobs' protagonitzat per Michael Fassbender

Cultura

Publicat el 1/gen/16 per Mar Castro

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres, primer dia de l'any, quatre pel·lícules. El film 'Padres por desigual' es podrà veure tant a Cinesa com a Yelmo. Aquesta sala projecta, a més, 'Steve Jobs', 'Incidencias' i 'Point Break: Sín límites'.

'Padres por desigual'
El film és una comèdia familiar dirigida per Sean Anders ('Somos los Miller', 'Desmadre de padre' i 'Los pingüinos del Sr. Poper'). La pel·lícula la protagonitzen Will Ferrell, Mark Wahlberg i Linda Cardellini.

'Padres por desigual' es podrà veure a Cinesa i a Yelmo doblada al castellà.



'Steve Jobs'
Aquest film sobre el mític empresari i programador informàtic Steve Jobs està dirigit per Danny Boyle ('Slumdog Millionare') i té guió a càrrec d'Aaron Sorkin ('The Newsroom'). L'actor Michael Fassbender ('12 años de esclavitud') es posa a la pell del geni d'Apple i el repartiment el completa l'actriu Kate Winslet ('Un dios salvaje').

La pel·lícula només es podrà veure a Yelmo doblada al castellà.



'Incidencias'
Tercera pel·lícula, després de 'Cobardes' i 'Tapas', dirigida pel tàndem José Corbacho i Juan Cruz. El repartiment coral està encapçalat per Lola Dueñas, Ernesto Alterio, Aida Folch, Miki Esparbé i Toni Acosta, entre d'altres.

El film espanyol només es podrà veure a Yelmo.



'Point Break: Sín límites'
Remake de la pel·lícula 'Le llaman Bodhi' de 1991 que va ser protagonitzada per Keanu Reeves ('La casa del lago'), Patrick Swayze ('Cartas de un asesino') i Gary Busey ('Piraña'). Explica la història d'en Johnny, un jove que decideix deixar enrere el seu passat rebel per unir-se a l'FBI.

El film es podrà veure a Yelmo doblada al castellà