Martín Fernández:'Encara cometem errors no forçats'

Imatge d'arxiu del CVSC

Voleibol

Publicat el 23/oct/10 per Pedro Miserachs

El Club Voleibol Sant Cugat venç (2-1) el Sant Esteve Sesrovires en partit amistós disputat al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Un matx contra un equip de dues categories per sota que ha servit perquè l'entrenador santcugatenc faci proves i per donar més minuts a les menys habituals en l'equip.

Les quatre juvenils amb les que Martín Fernández compta habitualment per omplir la convocatòria, Mireia Orozco, Raquel Brun, Merche Arens i Sara Julián han gaudit de minuts en l'enfrontament contra el Sant Esteve Sesrovires. Tot i militar a la 1a Nacional, el conjunt visitant no ha estat un rival fàcil en un partit on el més important era intentar millorar en diferents aspectes del joc.

Les santcugatenques s'han imposat 2 sets 1 (26/24, 20/25, 25/17). Una victòria que no deixa del tot satisfet a l'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández, que creu que les seves jugadores tenen encara moltes coses a millorar.

Martín Fernández

Hem tingut molta actitut en defensa però en atac encara estem forçant massa el joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Després del descans en la Superlliga 2, les santcugatenques retornen a la competició el proper cap de setmana i visiten la pista del Voley Murcia. Serà dissabte a les sis de la tarda al Pavelló Municipal Infante de Múrcia.