Sant Cugat es reivindica com a referent en el voleibol base femení

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha organitzat una nova edició del Torneig Miquel Martínez


  • Comparteix:

Desenes de jugadores de voleibol d'arreu de l'Estat espanyol han situat Sant Cugat, un any més, com l'epicentre d'aquesta pràctica esportiva. El pavelló de Valldoreix ha acollit durant la setmana el 18è Torneig Miquel Martínez, amb la participació de 36 equips de base. Enguany, el fet que la competició s'hagi disputat passat mitjans de setembre ha impedit que s'hi hagin sumat clubs internacionals. Tot i això, la trobada, amb un caràcter festiu, ha estat multitudinària, tant pel gran nombre de jugadores com de persones que les han seguit des de la grada.

La iniciativa, que l'any passat es va recuperar després d'uns anys d'aturada a causa de la pandèmia, es vertebra en tres pilars: esportiu, social i de promoció de la ciutat. "És pretemporada i serveix de preparació", ha explicat a Cugat Mèdia el director esportiu del DSV- Volei Sant Cugat, Toni Alemany. També ha subratllat la importància de donar visibilitat als equips de base i ha posat en valor el prestigi de la iniciativa, que posa en relleu el nom de Sant Cugat.

Enguany, han participat al torneig 35 conjunts, la majoria de municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, i també del País Basc.


Toni Alemany

Organitzem el torneg amb tres objectius: és pretemporada i serveix de preparació; socialment, els equips de base es visibilitzen; a nivell de ciutat, té prestigi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.