El prestigiós Torneig Internacional Miquel Martínez de voleibol base femení torna a Sant Cugat

El torneig es disputa del 19 al 22 de setembre a diferents pavellons de la ciutat


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat, dominador del torneig Miquel Martínez / Foto: Ajuntament

El DSV Volei Sant Cugat, dominador del torneig Miquel Martínez / Foto: Ajuntament

El DSV Voleibol Sant Cugat torna a acollir aquest cap de setmana el Torneig Internacional Miquel Martínez, en la seva 18a edició de la competició sent una referència europea del voleibol base femení. El torneig es disputa del 19 al 22 de setembre a diferents pavellons de la ciutat, on competiran 48 equips dividits en les categories sub-14, sub-16 i sub-19.

El torneig es divideix en dues categories paral·leles: el torneig d'or, dirigit als primers equips de cada categoria del club; i el torneig de plata. En cadascuna d'elles hi ha una fase de grups inicial i unes posteriors eliminatòries per aconseguir trobar l'equip guanyador de cada categoria. La Guinardera, el pavelló de Valldoreix i el Pav 3 de Sant Cugat són les seus del torneig. El DSV Club Voleibol Sant Cugat és el vigent campió de les categories sub-14 i sub-16, mentre que l'Elx va guanyar la sub-18 l'any passat.

L'epicentre del volei base europeu

La 18a edició del Torneig Miquel Martínez reuneix a Sant Cugat el millor voleibol base europeu. El DSV Club Voleibol Sant Cugat valora el fet de portar a la ciutat un torneig de caràcter internacional, amb la finalitat de promoure el voleibol base femení. Albert Lara, membre de la junta directiva, considera que "és un torneig que ha de perdurar en el temps perquè és una bona forma de donar a conèixer la ciutat i que internacionalment la gent ubiqui Sant Cugat al mapa esportiu". D'altra banda, el directiu també destaca que "durant 17 anys ha funcionat molt bé i és una manera de reforçar l'esport femení i el volei".



Albert Lara

És una manera que l'esport femení i el voleibol tinguin el seu moment i el seu Torneig a Sant Cugat. Som un club referent estatal de volei i l'únic club català a divisió estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.