El DSV Club Voleibol Sant Cugat debutarà a la CEV Challenge Cup contra el Genève Volley suís

Les santcugatenques jugaran la primera ronda de la competició europea, contra un rival d'alta exigència, però amb opcions de passar a vuitens


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat disputarà per primera vegada a la història la competició europea CEV Challenge Cup / Foto: Cedida

El DSV Volei Sant Cugat disputarà per primera vegada a la història la competició europea CEV Challenge Cup / Foto: Cedida

El DSV Club Voleibol Sant Cugat jugarà competició europea per primera vegada a la seva història aquesta temporada. S'enfrontaran a la primera ronda de competició contra el club suís, Genève Volley, amb el partit d'anada a Ginebra entre el dia 8 al 10 d'octubre. El conjunt santcugatenc va obtenir plaça per competir la CEV Challenge Cup en quedar en quarta posició a la lliga regular, en una temporada 2023-24 plena d'èxits per a les vermell-i-negres.

Per primer cop a la història del club, debutarà a Europa amb "molta il·lusió de viure la nova experiència". Les santcugatenques s'enfrontaran a l'equip de Ginebra en aquesta primera ronda europea amb ganes de materialitzar la bona feina de la temporada passada. El partit serà d'alt voltatge, però el sorteig ha afavorit a esquivar les rivals més fortes, cosa que amplia les opcions de passar de ronda per part del conjunt dirigit per Leo Pasarine.

Aina Berbel, jugadora del DSV Volei Sant Cugat, considera que s'ha de "gaudir de la competició", però alhora "intentar donar-ho tot per competir". A més, ha declarat el Gèneve suís, és un rival que "es pot rascar algun punt, o inclús guanyar el partit". La tornada, a Sant Cugat, serà un partit d'alt nivell "per oferir a l'afició".

Qui domina la CEV Challenge Cup femenina?
La Challenge Cup, torneig europeu organitzat per la Confederació Europea de Voleibol (CEV), és la tercera competició continental per darrere de la Champions League i la Copa CEV. Hi participen 64 clubs d'arreu d'Europa, amb diferents nivells segons la lliga i és una competició que domina el voleibol italià: L'Igor Gorgonzola Novara són les vigent campiones, i en les anteriors temporades van proclamar-se campiones el Chieri (2023) i Scandicci (2022) d'Itàlia.

Enguany, els equips espanyols que la disputen són el semifinalista pitjor classificat a la lliga regular, el Cajasol, i el millor perdedor dels quarts de final, el Volei Sant Cugat. La passada temporada, l'Avarca de Menorca i el Cajasol Dos Hermanas van ser els representants de la Lliga Iberdrola a la tercera competició continental i van caure a quarts de final i a la ronda classificatòria, respectivament.








Aina Berbel

És un repte molt motivant, és el primer cop que participem en una competició europea. Independentment del rival que ens hagués tocat, el partit l'haguessim plantejat de la mateixa manera. Hem de donar-ho tot, gaudir de l'experiència i al partit de casa fer que els aficionats puguin gaudir d'un partit d'alt nivell.

Aina Berbel

Veiem que contra el rival podem rascar algun punt o inclús guanyar el partit, i plantegem gaudir de la competició i també anar a competir. Competir i donar-ho tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.