Ariadna Priante fitxa pel club romanès Medgidia Rumano

La jugadora santcugatenca de voleibol afronta el repte amb molta il·lusió de tornar a viure a l'estranger per "fer un salt qualitatiu"


  • Comparteix:

La jugadora Ariadna Priante, en un dels seus últims partits a l'Haris canari / Foto: Cedida

La jugadora Ariadna Priante, en un dels seus últims partits a l'Haris canari / Foto: Cedida

La jugadora de voleibol Ariadna Priante jugarà a un nou club la temporada que ve. La seva destinació és Romania, per formar part de l'equip Medgidia Rumano. La col·locadora santcugatenca valora aquest canvi com 'una nova oportunitat per guanyar experiència' i es mostra il·lusionada pel seu fitxatge a la lliga romanesa, una de les més potents d'Europa.

Priante, qui ha passat per les categories inferiors del DSV Club Voleibol Sant Cugat, afronta una nova etapa en la seva trajectòria professional. No serà la primera experiència internacional, ja que fa dues temporades va jugar la Bundesliga amb el Wiesbaden alemany. Aquest serà el tercer canvi d'equip amb tres anys, vist amb positivisme: "M'agrada sortir a l'estranger. No tinc temor, només els nervis de les primeres setmanes per veure que tot surti bé".

El seu recorregut esportiu ha tingut d'altres canvis. L'estiu passat va aterrar al CV Haris canari, equip de Tenerife a l'Ok liga Ibedrdrola. I abans de l'etapa a Alemanya, va formar part de l'IBSA CV de Gran Canària. A més, la jugadora santcugatenca ha format part de la selecció espanyola i ha sumat títols europeus.

El nou fitxatge del Medgidia Rumano aclareix que "sortir a l'estranger, en una lliga que cada cop està millor, em pot permetre fer un salt qualitatiu". El projecte, però, de moment està pensat a curt termini. "No acostumo a pensar a llarg termini, primer he d'anar allà i veure com és tot" ha considerat Priante, que fa un nou salt internacional "sense cap referència de gent que conegui".




Ariadna Priante

Sempre sortir a l'estranger i veure una altra lliga, que pel que sé cada cop és millor, és una oportunitat que fa guanyar experiència, que és el que necessito. Crec que em pot fer un salt qualitatiu.

Ariadna Priante

No acostumo a pensar-ho a llarg termini. Primer he d'anar allà i veure com és tot, perquè no tinc cap referència d'altres jugadores que conegui. Només sé que la lliga cada vegada és millor i tenen a millors jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.