Recepció al Club Voleibol Sant Cugat i al Pins del Vallès a l'ajuntament pels èxits de la temporada

Voleibol

Publicat el 12/jun/17 per Joan Garcia

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat la tasca formativa i competitiva del Club Voleibol Sant Cugat i de l'escola Pins del Vallès després d'una brillant temporada on els equips han assolit diferents títols. El Volei Sant Cugat ha presentat cinc equips amb el juvenil, subcampió català i estatal, el cadet negre, subcampió de Catalunya, el cadet de Tercera, segon al Català, l'infantil A, campió de Catalunya i cinquè a l'Estatal, l'infantil B, subcampió de Catalunya. També hi ha estat present l'aleví femení del Pins del Vallès, que ha guanyat la lliga regular, Final Territorial i Final Nacional.

La sala de plens de l'ajuntament s'ha quedat petita per rebre els cinc conjunts del Club Voleibol Sant Cugat que han aconseguit fites destacades al Campionat de Catalunya i al Campionat d'Espanya. El club santcugatenc ha consolidat el projecte formatiu i és un dels referents catalans i estatals. L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca el treball del club a la ciutat.

Mercè Conesa

Hem de felicitar el Volei Sant Cugat per la temporada que ha fet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, Núria Terribas, agraeix la recepció i lloa la feina dels tècnics de l'entitat.

Núria Terribas

És un reconeixement a tot el club. Estem creixent a una gran velocitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte s'ha tancat amb la fotografia de les jugadores del Club Voleibol Sant Cugat i del Pins del Vallès.