El DSV Club Voleibol Sant Cugat ja és equip de la CEV Challenge Cup

El conjunt santcugatenc ja s'ha inscrit per participar a la competició europea


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del DSV Club Voleibol Sant Cugat / Foto: DSV Club Volei Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un partit del DSV Club Voleibol Sant Cugat / Foto: DSV Club Volei Sant Cugat

El DSV Club Voleibol Sant Cugat disputarà la temporada vinent la CEV Challenge Cup, tercera competició continental. El conjunt santcugatenc ja s'ha inscrit al torneig, per al qual es va classificar aprofitant la classificació a semifinals pel play-off pel títol de la Lliga Iberdrola de l'Haris canari. El sorteig amb els emparellaments es farà el 15 de juliol. També es coneixen ja les primeres dates destacades al calendari: els 32s de final, corresponents a la primera ronda, es disputaran amb partit d'anada (entre el 8 i el 10 d'octubre) i tornada (entre el 15 i el 17 d'octubre).


Què és la CEV Challenge Cup femenina?

La Challenge Cup, torneig europeu organitzat per la Confederació Europea de Voleibol (CEV), és la tercera competició continental per darrere de la Champions League i la Copa CEV i la disputen el semifinalista pitjor classificat a la lliga regular, Cajasol, i el millor perdedor dels quarts de final, el Volei Sant Cugat. Les santcugatenques afrontaran aquesta primera participació europea la temporada 2024/25 on disputaran la primera ronda on participen 64 clubs d'arreu d'Europa.

La temporada 2023-2024, l'Avarca de Menorca i el Cajasol Dos Hermanas han estat els representants de la Lliga Iberdrola, caient en quarts de final i a la ronda classificatòria, respectivament. És competició que domina el voleibol italià i és que els darrers tres guanyadors del campionat han estat equips d'Italia. L'Igor Gorgonzola Novara va aixecar el títol, però en les anteriors temporades Chieri (2023) i Scandicci (2022) van endur-se el trofeu.

Amb aquest torneig, el DSV Club Volei Sant Cugat se suma al Junior com els dos únics clubs de la ciutat amb participació a competicions continentals per part dels primers equips. L'entitat blau-i-negra hi té experiència per partida doble, amb les disputes europees tant del primer conjunt femení com del masculí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.