El DSV Volei Sant Cugat tanca la plantilla per a la temporada que ve

Amb la renovació d'Anna Newsome el Volei Sant Cugat completa la plantilla


  • Comparteix:

Anna Newsome, la última renovació anucniada de la plantilla del DSV Volei Sant Cugat / Foto: Volei Sant Cugat

Anna Newsome, la última renovació anucniada de la plantilla del DSV Volei Sant Cugat / Foto: Volei Sant Cugat

El DSV Volei ha tancat la plantilla formada per 13 jugadores per a la temporada 2024-25. L'última renovació anunciada ha estat Anna Newsome, una jugadora compromesa que complirà la cinquena temporada al club. L'equip dirigit per Leo Pasarine, acabat d'incorporar al club, ha completat la plantilla aviat, amb quatre baixes i els fitxatges brasileres Ana Cecilia Lopes i Viviane Braun com a únics canvis.

Després de concloure una bona temporada, el DSV Volei Sant Cugat ja pensa en la següent, que començarà el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre. Estan anunciades totes les renovacions, a banda de conèixer-se les dues noves incorporacions, procedents de la lliga brasilera. Els fitxatges són Viviane Braun i Ana Cecilia Lopes i aportaran experiència i talent per mantenir el nivell actual de l'equip.

El nou entrenador, Leo Pasarine, valora positivament la plantilla que tindrà a la seva disposició i es mostra a l'expectativa de saber com es mouran els altres equips. Pel que fa als objectius de la temporada vinent, Pasarine destaca a Cugat Mèdia que encara no estan específicament fixats, però que la prioritat passa per la salvació.

Plantilla DSV Volei temporada 2024/25:
Anna Newsome
Marta Cano
Sol Guidarelli
Inés Victory
Berta Clavel
Jana Durán
Lana Jovancic
Aina Berbel
Itziar Lopez
Alessandra Hurtado
María Antonia Gomila
Ana Cecilia Lopes (nou fitxatge)
Viviane Braun (nou fitxatge)



Leo Pasarine

Estem molt contents amb l'equip que hi ha, ara falta veure els altres equips, perquè aquí a Espanya és una lliga complicada perquè hi ha moltes estrangeres, i hem de veure com es reforcen els altres equips.

Leo Pasarine

Els objectius s'han de veure partit a partit, però òbviament la salvació ha de ser la primera batalla, i a partir d'aquí intentar entrar a Copa, als play-off... però és molt d'hora per marcar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.