Martín (Haris): 'Seria una deshonra especular en els partits que resten'

David Martín, entrenador de l'Haris Tenerife / Font: David Martín

Voleibol

Publicat el 14/abr/15 per Dani Aguilà

L'entrenador de l'Haris Tenerife, David Martín, assegura en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que el seu equip no especularà en els dos partits que li resten davant Volei Sant Cugat i Voley Playa Madrid malgrat haver aconseguit l'ascens a Superlliga. Santcugatenques i madrilenyes afronten les dues últimes jornades de la lligueta d'ascens amb l'objectiu de fer-se amb la segona plaça. Martín creu que el partit clau per a tots dos serà el que disputin contra el Torrelavega, el cuer de la fase.

A hores d'ara i després del triomf de l'equip de Rafa Ruiz sobre el VP Madrid (3-2) en la jornada d'aquest cap de setmana, els dos equips estan empatats a sis punts. El desempat es duu a terme a través del balanç de punts a favor i en contra, i en aquest cas les santcugatenques estan tenint milllors registres. El Volei Sant Cugat té 12 punts a favor, mentre que les madrilenyes tenen un punt negatiu després d'haver-ne rebut 377 i haver-ne anotat 376.

Tant un equip com l'altre s'hauran d'enfrontar al líder i ja classificat, Haris Tenerife, i al cuer que ja no té opcions de ser segon, el Torrelavega. El Volei Sant Cugat rep aquest cap de setmana les càntabres i visita les canàries per tancar la fase d'ascens. Les de Madrid, en canvi, reben l'equip canari i acaben la lligueta per pujar a la pista del Torrelavega.

Un dels jutges del desenllaç d'aquesta fase d'ascens serà l'Haris, l'entrenador del qual assegura que competiran malgrat haver assolit ja l'objectiu. El contrari, diu David Martín, seria una deshonra a la història del club al qual va succeir l'Haris, el CV Tenerife. Martín també diu que treballaran per no desequilibrar la balança cap al costat de ningú.

David Martín

Crec que seria una deshonra anar a especular amb el resultat. Provarem de lluitar en els dos partits per a no desequilibrar, a mi no m'agradaria que em passés.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a les possibilitats de tots dos equips, Martín no s'atreveix a decantar-se per cap dels dos com a favorit.

David Martín

Sant Cugat és un equip de planter, amb una tasca preciosa. Els dos equips han treballat bé, no em decantaré per un o altre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tècnic ha manifestat que, en qualsevol cas, creu que el partit clau és contra el Torrelavega, un equip que ja no s'hi juga res i que competeix sense pressió.