Avui arriba l'11è Torneig Internacional de volei Ciutat de Sant Cugat

Imatge d'un equip del CVSC en una edició anterior

Voleibol

Publicat el 18/set/14 per Carme Reverte

L'11è Torneig Internacional de Volei Ciutat de Sant Cugat comença avui amb un nou rècord de participants, 44 equips i més de 500 jugadores de les categories infantil, cadet i juvenil. La participació la representen equips letons, italians, portuguesos, madrilenys, bascos i catalans. Valldoreix acollirà els partits dels dos primers dies i dissabte al matí, però la competició es traslladarà el cap de setmana al pav 3 de la Rambla del Celler.

El millor voleibol femení de base europeu es podrà veure fins diumenge a Sant Cugat. El Volei Sant Cugat, organitzador del torneig, se supera any rere any per fer d'aquesta cita un referent del volei femení de formació estatal i internacional. Així ho ha expressat el president de l'entitat, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Volem fer un torneig de club i per a la nostra gent. Les més petites s'identifiquen amb les més grans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La competició només es veurà interrompuda dissabte a les sis de la tarda amb la presentació dels equips del torneig, un acte que cada any omple el pavelló de gom a gom.

En l'àmbit esportiu, els favorits són les juvenils de l'Anderlini italià, Torrejón, Alcobendas i Sant Cugat en categoria cadet i les equips infantils de Tor Sapienza i l'Alcobendas. Les finals, que poden protagonitzar alguns d'aquests equips, tindran lloc diumenge a dos quarts de dues de la tarda.