El Junior masculí ha preparat fins a sis amistosos abans de l'inici de la lliga


  • Comparteix:

Imatge de la temporada passada del conjunt masculí del Junior

Imatge de la temporada passada del conjunt masculí del Junior

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba ha planificat un total de sis partits per tal de preparar l'inici de la temporada 2013-14 a Divisió d'Honor. Amistosos contra l'Atlètic Terrassa, l'Egara, el RC Polo i el Pedralbes, a més de la disputa de dues jornades del Campionat de Catalunya han de ser suficients per encarar el debut en la competició de lliga amb garanties màximes.

Tot i començar els entrenaments el proper dilluns 26 d'agost, Jorge Dabanch no disposarà de tots els seus efectius fins a mitjans de setembre, quan s'incorporarà el darrer jugador als entrenaments, concretament Edu Garriga que està disputant la lliga australiana. La resta de jugadors, incloses les noves incorporacions com són Jason Niles, Guillermo Barbeito i Nil Marí, aniran arribant progressivament per tal de treballar amb els seus nous companys.

El primer partit de la pretemporada del conjunt blau-i-negre serà el 5 d'agost contra el RC Polo. Seguidament el CD Egara el dia 10, el Catalonia el 15, en partit corresponent al Campionat de Catalunya, el Pedralbes el 19, el CD Terrassa el 22, en partit del Campionat de Catalunya i finalment l'Atlètic Terrassa el 24 de setembre per tancar la pretemporada.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, espera que el temps d'entrenament sigui suficient per arribar a punt a l'inici de la lliga.

Jorge Dabanch

Tenim cinc setmanes abans de l'estrena en lliga. El millor nivell el tindrem a mitjans d'octubre, però intentarem arribar bé per guanyar.


En el capítol de baixes cal recordar les d'Àlex Gil, Max Machtelinckx i el tècnic Fede Gonzàlez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.