Bruno Font es queda a les portes de medalla i acaba els Jocs lesionat

El jove santcugatenc ha estat desconvocat pels partits de fases finals a causa d'una ruptura muscular que va tenir abans de la semifinal del dimarts


  • Comparteix:

El santcugatenc Bruno Font en un partit d'aquests Jocs Olímpics / Foto: RFEH

El santcugatenc Bruno Font en un partit d'aquests Jocs Olímpics / Foto: RFEH

Bruno Font i la selecció espanyola d'hoquei herba han quedat a la quarta posició dels Jocs Olímpics, a fregar de la medalla de bronze. Han perdut contra l'Índia en el partit pel podi (2-1), en un partit que el jove davanter santcugatenc no ha pogut jugar per problemes musculars. Font va patir una ruptura del quàdriceps abans de les semifinals, lesió que l'ha mantingut apartat del terreny de joc en els dos partits clau.

L'equip asiàtic ha sigut capaç de girar el gol al segon quart de Marc Miralles i, mitjançant dues jugades de penal-córner, han posat el 2 a 1 al marcador. L'electrònic no s'ha mogut més, malgrat la insistència de la selecció de Bruno Font. Un gol anul·lat i tres penals-córner al darrer minut haurien pogut canviar les coses, però finalment s'han quedat sense medalla olímpica.

El jugador del Junior, de 19 anys, debutava en uns Jocs Olímpics i, tot i els bons resultats obtinguts grupalment, una lesió l'ha deixat a banda de poder jugar les semifinals i el partit per optar a la medalla de bronze. D'aquesta manera, i amb molta projecció per endavant, s'ha acomiadat dels Jocs de París.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.