Bruno Font, lesionat, no juga la semifinal i pendent per arribar al bronze

La selecció, sense Bruno Font al terreny de joc, ha perdut la semifinal contra Països Baixos (4-0) i es jugarà la medalla de bronze dijous a les 14 h

Bruno Font en el seu darrer partit jugant als Jocs Olímpics de París / Foto: RFEH

Bruno Font no ha pogut disputar cap minut de les semifinals olímpiques d'hoquei herba a la qual s'ha classificat la selecció espanyola, i que ha perdut contra els Països Baixos (4-0). Abans del partit, la Federació Espanyola d'Hoquei ha anunciat que el santcugatenc té una lesió muscular, una petita ruptura de fibres al quàdriceps. Per aquest motiu, no ha jugat les semifinals i està pendent d'evolució per veure si podrà jugar dijous el partit per optar a la tercera plaça olímpica i, per tant, la medalla.

La selecció espanyola d'hoquei herba no ha aconseguit el bitllet per a la final en perdre per 4 a 0 contra els Països Baixos, en un partit on els holandesos han estat superiors. Amb domini constant del joc, i en detriment del combinat de Max Caldas, els taronges han marcat a cada quart, un de penal, l'altre mitjançant una rematada potent, el tercer trobant espais a la defensa dels 'Red Sticks' i el darrer, per sentenciar el matx.

Aquest ha estat el comunicat de la RFEH sobre la lesió de Bruno Font.

El partit pel tercer i quart lloc tindrà lloc dijous a les 14 h. La selecció espanyola es veurà les cares amb Alemanya o l'Índia per aconseguir la medalla de bronze, i la participació del santcugatenc Bruno Font està a l'aire, pendent de l'evolució de la seva ruptura muscular.