El Junior guanya a les categories benjamí, aleví i infantil del torneig del Polo


  • Comparteix:

El Junior ha estat el gran triomfador en categoria femenina / Font: Mundo Deportivo

El Junior ha estat el gran triomfador en categoria femenina / Font: Mundo Deportivo

Els conjunts benjamí, aleví i infantil femenins del Junior s'imposen en el torneig de la Inmaculada del RC Polo de Barcelona. El torneig ha aplegat al voltant d'un miler de jugadors i jugadores de 90 equips procedents de la resta de l'Estat espanyol, Anglaterra, Bèlgica i Itàlia.

El Junior ha estat el gran protagonista del torneig de la Inmaculada del RC Polo amb tres primers llocs, un segon i dos tercers. El club santcugatenc ha dominat la secció femenina aconseguint el triomf en les categories benjamí, infantil i aleví, i dos tercers llocs en cadet i infantil. En categoria masculina el millor resultat d'un equip del Junior ha estat el segon lloc en categoria benjamí.

El director esportiu de la secció d'hoquei herba, Nico Wein, destaca els triomfs d'aquests conjunts, tot i que la principal finalitat és participar en aquest torneig de caire social.

Nico Wein

És un torneig amb un enfoc social ideal perquè els nens i nenes es diverteixin. Però si va acompanyat de bons resultats millor encara.


L'única victòria d'un equip estranger ha estat la del Guilford anglès que s'ha endut la infantil masculina. També s'ha de destacar la victòria de les seleccions catalanes sub 16 amb presència santcugatenca. A la masculina de Marc Perellón i a la femenina de Paula Saorín, Judith Itarde i Mariona Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.