El Junior s'estrena a casa contra un aspirant al títol, el Club de Campo


  • Comparteix:

Imatge d'Edu Garriga amb el Junior

Imatge d'Edu Garriga amb el Junior

El Junior masculí inicia aquest diumenge la competició de Divisió d'Honor després de gairebé sis setmanes de pretemporada i ho farà a casa davant el Club de Campo. El conjunt entrenat per Fede González ha disputat quatre partits en el que va de pretemporada, dos amistosos i dos corresponents a la Lliga Catalana, obtenint una victòria, un empat i dues derrotes.

L'equip santcugatenc arriba amb moltes ganes a l'inici de la competició contra un rival que motiva en ser un dels candidats al títol de lliga. Els madrilenys del Club de Campo seran una bona pedra de toc per mesurar el nivell dels santcugatencs a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. Durant la pretemporada, els santcugatencs han disputat dos amistosos, contra el RC Polo i el Junior B, amb una derrota contra els barcelonins (4-0) i una victòria contra el filial (7-1). També han jugat la Lliga Catalana, caient (3-1) contra l'Egara i empatant (2-2) contra el Pedralbes.

El tècnic de l'equip, Fede Gonzàlez, destaca la bona forma en què arriben els seus jugadors.

Fede González

Estem físicament millor que l'any passat perquè la pretemporada ha estat més llarga, i la clau serà que agafem el ritme des del primer minut.


Abans d'aquest primer partit de Divisió d'Honor contra el Club de Campo, els santcugatencs jugaran un amistós dijous a tres quarts de nou de la nit contra el RC Polo a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.