El Junior guanya còmodament el segon partit del Campionat d'Espanya davant el Málaga

Hoquei herba

Publicat el 3/mai/12 per Arantxa Fernández

L'infantil femení del Junior guanya el segon partit de la fase final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala contra el CD Málaga 91 (6-0). Les noies de Guillermo Carnicer han sabut refer-se de la derrota del primer matx contra el Club de Campo i han imposat el seu joc al rival.

Les santcugatenques han començat el partit amb un ritme fluix que ha aprofitat el Málaga per fer diversos xuts a porteria. La situació ha canviat a favor del Junior i mica en mica han agafat les regnes fins arribar al descans amb un marcador favorable (2-0). A la represa, el rival no ha sabut reaccionar i el Junior ha monopolitzat el joc. La superioritat de les santcugatenques s'ha traduït en quatre gols més, que han permès que l'equip guanyés amb comoditat. El tècnic del conjunt, Guillermo Carnicer, explica el partit.

Guillermo Carnicer

La segona part l'hem portat nosaltres encara que en la primera el rival ha tingut més oportunitats.

Malgrat el bon joc de l'equip, Carnicer també reconeix que el Málaga era un dels equips més assequibles del campionat. El Junior reprèn el campionat davant el Parayas SD aquest divendres a les deu del matí.