El Junior femení salva la categoria davant el RS Tenis de Santander


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior femení d'hoquei herba aconsegueix mantenir la Divisió d'Honor després de guanyar (1-3) davant del RS Tenis de Santander en la quarta jornada de la fase de permanència. Les santcugatenques, que només necessitaven un punt per aconseguir l'objectiu, han dominat en tot moment el partit.

Ja ha arribat la segona gran notícia de la temporada per a la secció d'hoquei herba del Junior. L'equip femení s'uneix al masculí i ambdós disputaran el proper curs les màximes categories estatals respectivament. Les de Joan Vidal han aconseguit la permanència vencent a domicili, i han fet una bona primera part amb molt criteri i intensitat. Les jugadores han controlat el matx en tot moment fet que els ha fet marxar al descans amb un còmode marcador de 0 a 3 gols. En la segona part, el rival ha revifat i ha pressionat més el Junior que ha tingut més dificultats per moure la pilota encara que les santcugatenques han sabut mantenir els nervis. El Santander, que necessitava guanyar per mantenir opcions de permanència, no ha tingut opcions de remuntada i només ha aconseguit marcar un gol. Segons el tècnic del Junior femení, Joan Vidal, ara l'equip s'ha de concentrar i intentar guanyar els dos partits que li queden.

Joan Vidal

Hem de treballar per arribar a ser guanyadors de grup i preparar la Copa de la reina. Quan es treballa en equip, les coses surten bé.




En la propera jornada, ja amb la permanència a la butxaca, el Junior visita el camp de l'Alcalà.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.