El Junior masculí supera la Reial Societat en un recital ofensiu dels blau-i-negres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior masculí venç (5-2) la Reial Societat en partit corresponent a la 16a jornada de la Divisió d'Honor B. Amb l'ascens a la butxaca, els santcugatencs han sortit més relaxats i han aprofitat per desplegar un gran joc sobretot en atac.

El Junior ha premiat els seus aficionats amb un gran partit i gols de gran factura, sobretot el tercer amb un vaselina d'Edu Garriga. El matx s'ha posat de cara amb un gol del juvenil Gerard Garcia que ha obert el marcador en el minut 10. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans i només començar el segon temps, els santcugatencs han fet el segon mitjançant Armand. Després, dos gols més del Junior que ha sentenciat amb dianes d'Edu Garriga. La Reial Societat però, ha escurçat distàncies amb un gol però de nou els santcugatencs han marcat per mitjà de Guim Úrsul. Abans d'acabar els madrilenys han fet el segon gol per tancar el marcador 5 a 2 pel Junior.

L'entrenador del Junior, Fede González, destaca el bon partit dels seus jugadors.

Fede González

Hem notat que no hi havia molta pressió i a nivell ofensiu hem estat molt bé. Ens consolidem a la segona posició.



La següent setmana els santcugatencs visiten el camp del Pedralbes, tercer classificat. Si guanyen al camp de l'equip barceloní consolidaran la segona plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.