Oportunitat d'or del Junior masculí per acostar-se al líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior masculí d'hoquei herba rep aquest diumenge al matí l'Apòstol Ourense a les onze del matí en la 14a jornada de la Divisió d'Honor B. Els santcugatens s'enfronten a l'últim classificat amb l'opció de sumar dos punts que els deixin a només un del líder, el Vallès Esportiu, que ha jugat un partit més.

El Junior d'hoquei herba continua ferm en l'objectiu d'assolir l'ascens a la màxima categoria estatal de l'hoquei herba. Aquest diumenge, el conjunt santcugatenc rep un Apòstol Ourense que només ha guanyat un partit. El partit és idoni per sumar dos punts que, a més d'incrementar les opcions d'ascens, els apropi amb el Vallès Esportiu, que amb un partit més està tres punts per sobre. L'entrenador local, Fede González, destaca la importància de jugar molt concentrats per assolir un triomf que els acosti a l'ascens.

Fede González

Hem d'estar molt concentrats en el nostre hoquei i això ens donarà la victòria i segurament l'ascens.




El partit entre el Junior masculí i el conjunt gallec es disputa diumenge a les onze del migdia a les instal·lacions del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.