Carrió (Junior masculí): 'Hem tingut ensurts contra equips de baix i no hem de badar contra el cuer, l'Apòstol Ourense'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El capità del Junior masculí d'hoquei herba, Mauri Carrió, creu que els dos propers partits contra l'Apòstol Ourense i el San Vicente, últim i penúltim classificat respectivament, poden apropar-los molt a l'ascens si aconsegueixen la victòria. Carrió destaca el Pedralbes com el rival més dur dels cinc que resten abans d'acabar la temporada, i creu que el Barrocanes és el principal favorit per acompanyar-los en un possible ascens a Divisió d'Honor.

Queden cinc jornades de lliga i el Junior ja fa números per intentar mantenir la posició actual que els dona dret a l'ascens de categoria. Els santcugatencs tenen tres i cinc punts de marge respecte els dos principals rivals per l'ascens el Barrocanes i el València. Tots dos equips s'han d'enfrontar entre ells, fet que dona avantatge als santcugatencs en la lluita per l'ascens. Però l'equip blau-i-negre ha de fer la seva feina i no fixar-se en els rivals ja que depenen d'ells mateixos per aconseguir l'objectiu.

Els dos propers rivals són l'últim i penúltim classificat de la Divisió d'Honor B i una bona oportunitat perque el Junior intenti continuar sumant. D'aquí a final de temporada els santcugatencs es veuran les cares amb l'Apostol Ourense, el Sant Vicente, la Reial Societat 1927, el Pedralbes i el València. El capità del Junior, Mauri Carrió, analitza els cinc partits que resten.

Mauri Carrió

Tenim molt a prop l'ascens. Els dos propers partits són asequibles, després tenim dos molt complicats i si tot va bé contra el València potser està tot decidit.






El primer test dels cinc que resten serà aquest diumenge a les onze del migdia contra l'Apostol Ourense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.