Menéndez (Junior): 'Deixo la selecció espanyola perquè vull més temps per mi i per la meva família'


  • Comparteix:

Júlia Menéndez amb la selecció espanyola

Júlia Menéndez amb la selecció espanyola

La jugadora del Junior Júlia Menéndez ha confirmat a Cugat.cat que deixa la selecció espanyola després d'haver disputat el preolímpic de Bèlgica on el combinat estatal no ha pogut aconseguir el bitllet per al Jocs Olímpics de Londres. Menéndez valora 'com a molt emotiu el seu pas per la selecció' i destaca que cada competició ha estat especial per a ella.

L'actual capitana de la selecció espanyola d'hoquei herba, la santcugatenca Júlia Menéndez, ha decidit deixar el combinat estatal després de molts anys amb l'equip espanyol. Menéndez ha disputat la darrera competició, el preolímpic de Bèlgica, fa tot just una setmana. La santcugatenca ja tenia presa la decisió abans d'aquesta competició. La jugadora del Junior explica els motius de la seva marxa de la selecció.

Júlia Menéndez

La decisió ja estava presa abans del preolímpic. Necessito temps per a la meva família.


Menéndez recorda les diferents competicions que ha disputat amb la selecció espanyola amb record especial per als Jocs Olímpics de Pequín. Menéndez defineix com a 'especial' cada competició disputada amb el combinat estatal.

Júlia Menéndez

Recordo cada competciió com a molt especial. Moltes amigues i molts records.


Menéndez ha aconseguit un Europeu sub 16, un quart lloc al Mundial de Madrid, un quart lloc a l'Europeu de Manchester i un subcampionat del món d'hoquei sala a Viena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.