El conjunt femení del Junior té l'oportunitat de venjar-se de l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del conjunt femení del Junior

Imatge d'arxiu del conjunt femení del Junior

El conjunt femení del Junior s'enfrontarà amb l'Atlètic Terrassa en el partit pel tercer i quart lloc del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor. Després de perdre contra les egarenques en l'última jornada del torneig, les santcugatenques tenen l'ocasió de venjar-se d'aquella derrota.

El destí ha fet que el Junior i l'Atlètic Terrassa es tornin a creuar en el Campionat de Catalunya. El Junior, que va perdre (2-3) contra les egarenques en l'última jornada del torneig, ha finalitzat en quarta posició, mentre que l'Atlètic ho ha fet en tercera posició. Aquesta classificació provoca que, una setmana després, tots dos conjunts es tornin a trobar. Pel que fa el partit de la setmana passada, el Junior, que va disposar d'infinitat d'ocasions, va cometre una sèrie d'errors que van provocar la derrota davant un Atlètic Terrassa eficaç de cara a gol. És per això que, el tècnic del Junior, Lluc Guarro, espera un partit diferent al de la setmana passada.

Lluc Guarro

Crec que el partit de l'Atlètic no vam demostrar una bona imatge. Ara, tenim l'oportunitat de capgirar la imatge de la setmana passada. No tenir errors de concentració és el que ens va faltar.




El partit pel tercer i quart lloc entre el Junior i l'Atlètic Terrassa, es juga aquest diumenge a les instal·lacions de l'Egara a partir de dos quarts d'onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.