El Junior perd l'oportunitat d'apropar-se al líder amb la derrota davant el Vallès Esportiu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior masculí d'hoquei herba perd (1-2) davant el Vallès Esportiu en la 12a jornada de la Divisió d'Honor B. L'equip santcugatenc no ha pogut amb el líder que s'ha mostrat superior des de l'inici del partit i només ha posat emoció al final amb el gol de Xavi Queralt.

El Junior afrontava el partit davant el Vallès Esportiu amb la intenció de sumar un triomf que els apropés a la primera plaça. El Vallès però, ha estat superior des de l'inici i un gol del visitant Marc Pujal ha confirmat el joc que s'ha vist des de l'inici. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. L'avantatge per la mínima s'ha mantingut fins el minut 17 quan el Vallès ha fet el segon gol que semblava sentenciar el partit. A dos minuts pel final Xavi Queralt ha escurçat distàncies, però el Junior no ha tingut temps suficient per igualar el matx.


La setmana vinent el Junior visita el camp del Josaleta, diumenge



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.