Júlia Menéndez i la selecció espanyola d'hoquei herba es queden sense Jocs Olímpics


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció espanyola d'hoquei herba, capitanejada per la santcugatenca Júlia Menéndez, no serà als Jocs Olímpics de Londres d'aquests estiu després de perdre totes les opcions en caure contra Irlanda (3-2). Quan manca una jornada per finalitzar el Preolímpic, les espanyoles es queden sense poder lluitar per l'únic bitllet que hi ha en joc.

Segona derrota consecutiva en el Preolímpic que es disputa a Bèlgica que deixa fora abans d'hora el combinat estatal. La desfeta per la mínima contra les amfitriones obligava les de Salva Induráin a no fallar més per aconseguir la segona plaça i jugar-se les opcions de ser als Jocs Olímpics a partit únic davant les belgues. Però finalment, serà Irlanda qui es disputi el bitllet olímpic contra les amfitriones. La derrota d'aquest dijous contra el conjunt irlandès (3-2) les deixa fora de Londres 2012. Pel que fa al partit, Menéndez i les seves companyes sempre han anat per darrere en el marcador i a remolc del joc del rival.

En l'última jornada s'enfrontaran a Rússia, ja sense la pressió per guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.