Freixa (Federació Catalana Hoquei Herba): 'L'aportació del Junior a la selecció cadet és molt important'


  • Comparteix:

Oriol Freixa en una imatge d'arxiu / Font: Athc.cat

Oriol Freixa en una imatge d'arxiu / Font: Athc.cat

El responsable del programa d'Alt Rendiment Català (ARC) d'hoquei herba, Oriol Freixa, ha explicat a Cugat.cat que l'aportació del Junior a la selecció cadet masculina i femenina a l'Estatal és molt important. Freixa ha dit que les jugadores del Junior Mariona Serrahima, Andrea Martínez i Maria Calvo són peça clau i el porter Àlex Pastor aportarà la seva qualitat al grup.

Les seleccions catalanes cadet són les actuals campiones d'Espanya i a partir d'aquest dijous defensaran el títol aconseguit la passada temporada a Madrid. Les santcugatenques Mariona Serrahima, Andrea Martínez i Maria Calvo jugaran amb el combinat català i el responsable del programa d'Alt Rendiment Català (ARC) d'hoquei herba, Oriol Freixa, destaca l'aportació d'aquestes jugadores a la selecció.

Oriol Freixa

Les tres jugadores del Junior ens aportaran un plus de ritme perquè juguen amb juvenils.


A la selecció masculina, l'equip tindrà el porter del Junior, Àlex Pastor, sota pals i compartirà protagonisme amb el jugador del Barça, Adrià Rafi. Oriol Freixa destaca la qualitat dels dos porters de la selecció.

Oriol Freixa

Els dos porters de la selecció catalana tenen molt futur i tant un com l'altre alternen la titularitat.




La selecció femenina debuta aquest dijous a les dues de la tarda davant Andalusia i la masculina contra l'Aragó a la una. El campionat es disputa a Màlaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.