El jugador del Junior d'hoquei herba, Edu Garriga, màxim golejador de la Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Edu Garriga és el màxim golejador de la Divisió d'Honor B. Font: Facebook

Edu Garriga és el màxim golejador de la Divisió d'Honor B. Font: Facebook

El davanter del Junior d'hoquei herba Edu Garriga és el màxim golejador de la Divisió d'Honor B amb 10 dianes, després de les 11 jornades disputades de competició. Garriga és una peça clau de l'equip blau-i-negre que és segon a la lliga i que està immers en la lluita per l'ascens de categoria.

El jugador del Junior Edu Garriga és un dels màxims responsables de la bona situació del Junior d'hoquei herba masculí a la Divisió d'Honor B. El jugador blau-i-negre és el màxim golejador de la lliga amb 10 gols i és un fix en els esquemes del conjunt de Fede Gonzàlez que és segon a dos punts del Vallès Esportiu, primer classificat. Garriga, de 18 anys, tot just juga la primera temporada oficial amb el primer equip santcugatenc, però ja havia disputat minuts en temporades anteriors. El davanter centre blau-i-negre Edu Garriga explica el bon moment que viu i narra els seus inicis en el món de l'hoquei herba.

Edu Garriga

Habitualment marcava gols, però m'estic sorprenent i espero que segueixi així i pugui mantenir el pitxitxi. Abans volia ser porter, però ara no ho canviaria per res.


La pròxima cita d'Edu Garriga amb el gol serà diumenge que ve al camp del Junior on l'equip blau-i-negre s'enfrontarà al líder de la competició, el Vallès Esportiu, a dos quarts d'una del migdia. Els egarencs tenen dos punts més que el conjunt de Fede Gonzàlez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.