El Junior femení d'hoquei herba cau de forma contundent davant el Reial Club de Polo

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba perd (0-4) amb el Reial Club de Polo en la segona jornada del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor. Dos gols en els primers minuts del segon temps sentencien a les blau-i-negres en un partit que han anat de més a menys. A més, les santcugatenques, amb diverses baixes, han hagut de jugar amb algunes jugadores del juvenil i el cadet.

Derrota contundent la que ha patit el Junior davant el Polo en un partit que ha començat igualat però en què la primera ocasió de les visitants ha acabat amb el primer gol. La primera part ha continuat amb oportunitats per tots dos equips, però les santcugatenques no han estat encertades de cara a gol. A la represa, quan encara no s'havien jugat 10 minuts el Polo ha sentenciat el partit amb dos gols posan el 0 a 3 al marcador. Amb aquest resultat les barcelonines s'han dedicat a protegir la seva porteria davant un Junior que ha baixat el nivell respecte el primer temps. En el darrer minut el Polo ha anotat el 0 a 4 definitiu gràcies a una jugada individual. Després de dues jornades en el Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor el Junior suma un balanç d'un empat i una derrota.

L'entrenador del Junior femení, Lluc Guarro, creu que la falta d'encert de cara a gol ha estat un factor determinant.

Lluc Guarro

La valoració és bona. Teniem un equip de circumstàncies amb quatre juvenils i dos cadets. Ens han marcat a la primera ocasió i nosaltres no hem aprofitat les nostres.

La propera jornada el Junior buscarà el primer triomf al camp del Terrassa.