Andrea Puig i Júlia Menéndez no poden fer res davant l'hegemonia britànica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb les santcugatenques Andrea Puig i Júlia Menéndez a les seves files, cau derrotada (0-2) davant el combinat de Gran Bretanya en l'última jornada del Quatre Nacions. Les jugadores de Salva Induráin han perdut un partit i n'han empatat dos, en un torneig que ha servit per preparar el preolímpic de Bèlgica.

El combinat espanyol d'hoquei herba femení acaba la participació al torneig Quatre Nacions disputat a Terrassa amb el balanç de dos empats i una derrota, la d'aquest divendres davant Gran Bretanya (0-2). La selecció de Salva Induráin, amb les jugadores santcugatenques Andrea Puig i Júlia Menéndez, no ha pogut fer res davant d'un rival que es jugava la consecució del títol que al final ha estat pels Estats Units. El combinat americà ha derrotat Bèlgica (1-0) i s'ha adjudicat el Quatre Nacions.

A partir d'aquest torneig i de les anteriors convocatòries, el seleccionador espanyol, Salva Induráin, elaborarà la llista definitiva que disputarà el preolímpic a Bèlgica del 17 al 25 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.