El Junior femení debuta amb empat contra l'Egara al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior femení d'hoquei herba debuta al Campionat de Catalunya amb empat (2-2) contra l'Egara. Les santcugatenques han començat per darrera en el marcador, han remuntat posant-se per davant al descans i han acabat rebent l'empat a la segona part.

Les de Lluc Guarro han començat el matx amb una alta pressió defensiva, però als primers compassos una bola dividida s'ha fet un lloc entre la línia de defensa santcugatenca i ha acabat provocant el primer gol de l'Egara. Els de Guarro s'han refet i han pogut remuntar arribant a la mitja part per davant en el marcador (2-1). A la represa, les egarenques han sortit molt intenses, amb un joc que ha obert el camp, i en una jugada desafortunada amb un rebot dins de l'àrea del Junior ha significat l'empat. Tot i tenir algunes opcions per aconseguir la victòria, les blau-i-negres no han materialitzat les ocasions i el partit ha acabat en taules. El tècnic del Junior, Lluc Guarro, destaca la millora del seu equip de cara al segon tram de la fase regular.

Lluc Guarro

M'ha agradat molt la primera part, ens hem marcat objectius de millora de cara a la segona part de la lliga nacional.


Aquesta ha estat la primera jornada del Campionat de Catalunya d'hoquei herba, en què participen els sis equips catalans de Divisió d'Honor. La segona jornada arriba el cap de setmana que ve en què el Junior rebrà el Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.